torstaina, elokuuta 16, 2007

Illan kokoonpanot

Päivänokosten aikana TPS sai oman otteluennakon julki. Sieltä poimitaan esille kokoonpano:

#92 TELaine – #25 Makkonen – #34 Suominen
#17 Sinisalo – #7 Rautee – #44 Aho
#24Kolu – #14 Johansson – #74 Erkinjuntti
#29 Kokkala – #84 Pulliainen – #15 TOLaine

Pakkiparit ovat ilmeisesti näin:

#8 Berg - #33 Sweatt
#2 Kiprusoff - #18 Halonen
#6 Jokinen – #52 Saarinen
#48 Backman – #36 Järvinen

Maalissa #60 Kuokkanen.

Hienoa, että Johansson pelaa tänään! Viime kaudella näin niin McDonnellin kuin Barrettin debyytit Tepsin paidassa. Ensin mainittu oli kohtuullisen hyvä Jaffalassa ja ratkaisi rl-kilpailun, jälkimmäinen oli onneton Länskärillä.

Veikkaan kolmosketjua Tepsin yllättäjäksi, ketjussa saattaa roolitus olla kohdillaan. Toivottavasti Joonas Järvinen saa jääaikaa, siinä on meinaan iso poika (noin kaksi kertaa isompi kuin terrieri-Backman) ja edessä loistava tulevaisuus. Ramstedt on armeijan palveluksessa, mutta missä on Arttu Virtanen? Ei kai vaan selän takia sivussa? Toivottavasti Virtasella on vain normaali huilivuoro, hiljaa hyvää tulee pitkän tauon jälkeen...

Ajattelin kirjoittaa ns. pelaajatarkkailulistan, mutta siitä tuli liian pitkä. Joka ketjussa uusia naamoja, kolmosketjussa pelkästään uusia pelaajia. Joten katsellaan sillä silmällä vähän kaikkea.

HIFK:n kokoonpano näyttää aika kovalta. Kolmosketjussa Murray ja Guollan rinnalla näkyy olevan tuttu poika, nimittäin ex-TPS Jerry Ahtola on koeajalla punaisilla. Rankaiseeko Ahtola entistä seuraansa? Tarjoilun pitäisi ainakin olla parasta mahdollista. Harmi vain, että kotijoukkueen maalissa ei ole Länki-Lundellia. Paperilla kotijoukkue on ennakkosuosikki, vaikkei ole vielä otteluakaan pelannut.

Jännittää, niin että hiki valuu. Alkaisi jo.

Ei kommentteja: