torstaina, elokuuta 16, 2007

Elvis ja minä

Tänään alkaa minun kiekkokausi, menen katsomaan Nordic Trophyn ottelun HIFK-TPS. Kansallinen veikkausfirma tarjoaa otteluun seuraavat kertoimet: 1,45 – 4,85 – 4,15. Samanlaisia kertoimia tarjoavat myös ulkomaiset vedonlyöntifirmat. Kotijoukkue on erittäin vahva suosikki, vaikka pelaa kauden ensimmäisen ottelunsa. Tepsillä harjoitusotteluita on takana kaksi, selkeä voitto Ässistä ja rl-tappio TuTolle. Toisaalta Ässät-voittoa ei kannata kovin korkealla nostaa, koska Ässät ovat hävinneet kaikki harjoitusottelunsa. Pitkävetolapulle voisi laittaa ristiä ja kakkosta, jos uhkapeli kiinnostaa.

Joukkueiden kokoonpanoista ei ole mitään tietoa tätä kirjoitettaessa. HIFK:n uudet ulkomaalaiset pelaavat, Tepsin 2kk-miehet eivät. Johansson voisi pelata, koska saapui eilen Turkuun, mutta tuskin pelaa. Kahdessa ensimmäisessä ottelussa TPS:n kokoonpano oli ilmeisesti seuraavanlainen:

TELaine – Makkonen - Suominen
Sinisalo – Rautee - Aho
TOLaine - Kolu - Erkinjuntti
Virtanen – Pulliainen - Ramstedt
Kokkala

Berg - Sweatt
Kipru - Halonen
Saarinen - Jokinen
Backman

Kuokkanen (Ässät)
Salak (TuTo)

Tänään on Kuokkasen vuoro seisoa tolppien välissä? Ketjut ovat varmaan samat, ellei Johansson tee yllätystä. Mielenkiinnolla odotan miltä Tepsin aktiivinen pelitapa näyttää. Löytyykö aloitteellisuutta ja pelirohkeutta? Derby meni heikon asenteen takia reisille ja tänään pitäisi asenteen olla kunnossa. Vastustajalle tuskin naureskellaan ennen matsia.


Elvis Presley kuoli 30 vuotta sitten. Minä tutustuin Elviksen lauluääneen 70-luvulla. Elvis sai pienen pojan ekstaasiin ja ääni saa edelleen kylmiä väreitä aikaan. Lakki päästä. The King Is Dead, All Hail The King!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Tommi Laine pelasi ainakin Säkylässä kolmosketjun sentterinä.