tiistaina, elokuuta 28, 2007

Porkkanapöksyt voittivat

Tappara voitti rangaistuslaukauskilpailun jälkeen. 60 minuutin pelin jälkeen tilanne oli 2-2. TPS oli tappiolla 0-2, kunnes Matti Aho kavensi ja tasoitti. Ihan mukava nousu takaa rinnalle, varsinkin kun yksi selvä maali hylättiin. Kasvattaa joukkuetta tuollainen kiri. Rangaistuslaukauskilpailussa ratkaisu tuli vasta seitsemännessä parissa. Viisi ensimmäistä paria ei onnistunut maaleja tekemään, jännitystä koko rahan edestä. Hannu Virran kommentti kertoo paljon hänen joukkueestaan:

- Tänään kaaduttiin kahteen isoon henkilökohtaiseen virheeseen. Kyllä pojat sen itsekin tietävät, mutta niitä virheitä tulee kun pelataan ja niitä saa tulla. Niistä sitten opitaan.

Oleellista on tuo, että virheitä saa tehdä. Käsi ylös, jos joku ei ole koskaan tehnyt virheitä. Ei näy käsiä. Käsi ylös, jos joku on oppinut virheistään... Oma käsi pysyy alhaalla, siksi olen täällä enkä jossain muualla.

Joonas Järvisen peli sai kehuja. Ai, että kuulostaa hyvältä. Pelimies Järvisestä tulee, kuten olen jo monesti manannut. Samaten kuulemma ketju Sinisalo – Rautee – Aho jatkoi Tepsin parhaana. Kyllä tämä mopo tästä lähtee hyvin käyntiin.

Tapparan pääkaupungista kaappaamat nuoret tekivät kuulemma nätin maalin. Janne Ojanen lepäili katsomon puolella, mikä ei ole ihme. Ei vanha jaksa, kun vastassa on nuori ja aktiivinen joukkue, heh. Tapparalla on muuten rumat housut, ettei totuus unohdu.

Ei kommentteja: