keskiviikkona, marraskuuta 14, 2007

Hannuuu, se on tuomarin vika

Huusi mies katsomosta Aravirralle ottelun lopussa, kun Pelicans otti kierroksia häämöttävästä tappiosta. Oi, oi että tuntuu hyvältä. Sarjajohtajaa kuokkaan kotona 4-1 ja yleisöäkin oli paikalla mukavasti (7198).


Kommentit ottelusta filtterin läpi kuultuna

- We can’t completely dominate.

Sanoi David Lundbohm ottelun jälkeen. Turhan vaatimaton mies, vaikka tarkoittikin toisen erän pahoja hetkiä. Aina pitää dominoida on oikea vastaus.

Kalle Kaskisen kommentit ottelusta:

- Tosi tyytyväisiä. Yllättävän paljon energiaa eilisen jälkeen.

Ja sitten höpötystä tahallisista vahingoittamisyrityksistä lopussa. No, voittoa tosissaan haluavilla joukkueilla kuuluukin kiehua yli tappioasemassa.

- Voitto meille. Se siitä.

Pitikö pelisuunnitelma?

- Kyllä se piti. Korjattiin vähän ohjauspelaamista toisella erätauolla. Oli jännä nähdä kuinka pienet muutokset vaikuttivat peliin. Ollaan kyllä kotityöt tehty hyvin.

Aravirran Hannu oli analyyttinen ja minä tietenkin missasin kommenttien kirjaamisen, kun samanaikaisesti tein peräti kahta asiaa.

- Onnitelen Tepsiä erinomaisesta pelistä.

Sitten Aravirta ihmetteli kuinka TPS sai kaksi läpiajoa, kun ei muista koska viimeksi olisi ottelussa ollut edes yhtä läpiajoa. Tämä kertoo jotain molemmista joukkueista. Pelicans pelaa korkealla tasolla "jatkuvasti" ja TPS pelasi tänään vielä paremmin.

- Kerta kaikkiaan onnittelut Hantalle. Loistavaa työtä on tehnyt joukkueen kanssa.

Lisäksi kehui kuinka TPS tekee huolella pienetkin yksityiskohdat.

- Tyypillinen frustraatio. [Lopun tapahtumista, kun Lundbohm teki TPS:n neljännen maalin Pelicansin pitkän ylivoiman jälkeen ja vieraat sitten vähän remusivat]

- Tepsi ansaitsi tästä pelistä voiton.

Siis helvetin hienoa. Ja Hantalle sopimus! Heti. Mies on näyttönsä antanut, antakaa sopimus. Vaikka mallia 1+1 tai 2 vuotta.

4 kommenttia:

Niko kirjoitti...

Jumalauta,kyl on todettava et palloseura on vireessä. Hantta on tehnyt hienoa työtä... Tepsihän on tarjonnut jatkoa? Hantta sanoi turkkarissa ainakin muistaakseni vielä miettivänsä...

Anders kirjoitti...

On Hantalle tarjottu sopimusta ja harkinnassa on jatkaminen. En tiedä mitä Hantta miettii, mutta epäilen ettei syy ole sopimuksen pituudessa tai korvauksen suuruudessa. Ne ovat suhteellisen helposti sovittavissa olevia asioita.

Vaan miettimistä on työskentelyolosuhteissa. Minkälainen työpaikka on TPS?
Mikä on ensi kauden valmennustiimi?
Pelaajabudjetti?
Entäs yrityksen talous? Tulevaisuudennäkymät?
Yrityskulttuuri?
Johtamiskulttuuri?

Ei päävalmentaja kaiken herra saa olla, kuten eräs entinen oli tai yritti olla. Mutta on vissi ero työskennellä luvatuilla työkaluilla tietyissä olosuhteissa kuin yrittää vajavaisilla vehkeillä kikkailla jossain rutkussa liiterissä. Ei tule samaa tulosta millään.

Toivon Hannu Virran jatkavan TPS:n päävalmentaja. Toivon myös joulupukilta paljon lahjoja. Katsellaan miten käy toiveiden suhteen.


Ps. voin vaihtaa joululahjani Hantan jatkosopimukseen!

Jari Nikkola kirjoitti...

Todella komea matsi Tepsiltä. Totesinkin siviiliasioissa jo että outoa kun joukkue pelaa a) täydellä sydämellään ja b) taktisesti moitteettomasti. Tälläistä ei ole ainakaan pariin kauteen Turkuhallissa nähty.

Tepsin tilanne sinänsä on mielenkiintoinen. Talous ei ole maailman vakain välttämättä vieläkään. Löytyykö Hantaltakaan ruutia valmentaa toista kautta niukoilla (lue: vajailla) resursseilla? Melko varmaa on, että muista maista ja kaupungeista on tarjouksia tullut jo.

Ehkä Ika Lehkonen seuraavaksi koutsiksi jos nykyinen seura uusii nahkaansa? TuTossakin tuntuu nimittäin juhlan kunniaksi olevan kuulat melko lailla sekaisin. Aamun Tussari kertonee enemmän missä siellä mennään. Tai sitten ei.

Mikael Heinrichs kirjoitti...

Kuntopuntari näyttää kyllä sen verran huikeita lukemia että oksat pois. Näyttää uhkaavasti siltä että täytyy täältä Tammisaaren takakyliltä lähteä hiukka useammin tarkistamaan tilannetta, edellinen näkemäni IFK-peli ei nimittäin hirveästi vakuuttanut. Paitsi että paidat ekassa erässä oli hiänot. Ja sellainen tuli sitten hankittua.

Satuin onnekseni huomaamaan että täältäkin järjestetään bussimatkoja liigapeleihin - ja myönnettäköön että hämmästys oli häkellyttävän suurta kun listassa oli kuusi TPS-ottelua Turussa ja yksi (1) HIFK-matsi Helsingissä. Olisin veikannut hieman toisenlaista painotusta, heh heh...