perjantaina, marraskuuta 23, 2007

Hantan jatko ratkeaa tänään

Tänään on takaraja Hannu Virran jatkamisen kannalta. Päätös on tehtävä tänään. Mikä on minusta hyvä asia. Ensi kauden valmentajan nimi pitää olla tiedossa mahdollisimman aikaisin, koska se vaikuttaa suurin piirtein kaikkeen.

Virta vielä miettii jatkoa ja tämä ei kuulosta hyvältä. En tiedä mistä jatko on kiinni, mutta veikkaan olosuhteita. Hantta varmasti haluaa tehdä töitä liigaan kuuluvilla resursseilla. Junalla Ouluun ei ole liigatason toimintaa. Säästöä tuli 7 000 euroa verrattuna lentokoneeseen, mutta paljonko maksaa kolme sarjapistettä ja heikko esitys kotona?

Taloudellista niukkuutta voi hyväksyä johonkin rajaan asti, mutta on älytöntä yrittää rimpuilla liigassa alimittaisella panostuksella. Ensi kaudella liiga on auki ja kauteen on pakko panostaa, jos TPS haluaa SM-liigassa pelata. Samalla pitää tietenkin talous hoitaa. Vaikea yhdistelmä tuo mopolla moottoritiellä. Varsinkin Turussa.

Olosuhteet ovat sellaiset, ettei mikään muu sarjataso tule kyseeseen. Ei Mestistä pelaa hullukaan Turkuhallissa. Ja jos TPS ei pelaa Turkuhallissa, niin halli on yhtä kuin kuollut. Minun mielestä halli on nyt jo kuollut. Tepsin lisäksi muita merkittäviä asiakkaita ei ole ja sarjassa muut tapahtumat on lähinnä tyhjää.

Toivon Hantan tekevän jatkosopimuksen. Ja jos Hantta ei suostu niukkuutta sietämään, niin kuka suostuu? Ei ainakaan yksikään ns. nimimies.

Ei kommentteja: