lauantaina, marraskuuta 17, 2007

Hiphip Hippos

Minun piti olla Jyväskylässä tänään. En ole. Jouduin Hippoksen asemesta ulkomaille ja päivän ottelun seuraaminen on heikoilla kantimilla. Hieman kalvaa tällainen suunnitelmien muutos, kovin mielelläni olisin Keski-Suomessa pyörähtänyt. Edes lyhyemmän kaavan kautta, tai sitten vähän huurteisemman kautta.

Minulla on sellainen tunne, että TPS kokee tappion, ns. tilastotappion, tänään. Tappion karvas tunne mahanpohjassa johtuu siitä, että TPS on pelannut hyvin monta ottelua putkeen ja viimeksi Jyväskylässä kotijoukkue sai nekkuun. Lisäksi JYP on hyvä kotijoukkue. Tämän tarkemmin en osaa sanoa. Voi toki olla, että otin hapanta liikaa eilen ja siksi mahassa velloo. En minä mikään tunteiden tulkki ole.

Tepsin voittoa tukee se, että Mika Wallinheimo ei pelaa ja Tomi Sykkö pelaa. Kotijoukkueen kakkosketjussa. Ei hyvin mene Jyväskylässä. Tepsin kokoonpano on lähes sama kuin edellisessä ottelussa. Vain Lassi Kokkala puuttuu 13. hyökkääjän paikalta.

Illan kysymys kuuluu, kumpi jenkkikääpiöpuolustajista tekee enemmän maaleja? Totean vielä tutun mantran, että pistekin vieraista kelpaa.


1,70 – 4,15 – 3,25

Jos uhkapeliä harrastaisin, saattaisin lantin laittaa Tepsin vierasvoitolle. Ja sitten Immonen ja Rööki-Ana tekevät 1+2 mieheen ja ridå. Mutta oikeasti on törkeän iso kerroin TPS:n voitolla. Ei pitäisi ainakaan olla ennakkosuosikin paineita.

1 kommentti:

Jari Nikkola kirjoitti...

Aika karskit kertoimet tänään Veikkauksella tosiaan. Lapulta löytyy vierasvoitot Tepsille (3.25) ja Tapparalle (2.50). Molemmat tasureita kahden erän jälkeen, joten homma on hengissä vielä.