torstaina, marraskuuta 22, 2007

Ilves vei

Yhdellä tehdyllä maalilla harvoin voittaa jääkiekko-ottelua. Tänään TPS teki yhden maalin ja päästi kaksi. Ei näy hymyä huulilla, vaikka kolmannessa kuulemma puhuttiin käsillä. Nolla sarjapistettä on syvältä. Toki tyylipisteitä voi antaa tunteen nostattamisesta viittomakielellä, mutta se on tulos tai ulos jääkiekossa.

Tamimaiseen ennakkoasetelmaan voidaan todeta, että Ilveksen alivoima oli parempi kuin TPS:n ylivoima. Joku Koivisto Ipasta sai kolme tähteä ja pari syöttöpistettä. Enpä olisi arvannut.

Pari hajahuomiota

- Antti Reivonen loukkaantui, väänsi olkapäänsä. Kuinka pahasti? Toivotaan parasta, pelätään pahinta. Lauantaina Lassi Kokkala nousee tilalle, jos Reivonen on sivussa. Voi helvetti. En muuta sano.

- Kuokkasella 15 torjuntaa. Ilveksen Leinosella 29 torjuntaa. Juupa juu. Onneksi maalipaikkojen laatua ei näe torjunnoista.

- 4 920 katsojaa. Vuosi sitten samaan aikaan oli 6 029 katsomossa Ilvestä vastaan. Silloinkin tuli maalin tappio (2-3). Talous, talous, talous.


Kommentit ottelusta (jälleen kerran kuulin mitä kuulin)

Matti Aho (illan ottelu oli miehelle 200. ottelu SM-liigassa ja täten juhlaottelu. En ota kantaa onko tuo nyt niin juhlan paikka, liigan mielestä on).

- Aika nihkeä peli meiltä. Pienestä oli kiinni. Ei ansaittu voittoa tänään.

- Ne pelaa hyvin joukkueena. Antaa pieniä syöttöjä. Liiikkuu hyvin. Pelaa aika yksinkertaisesti. [Ilveksestä]

- Meidän pitäisi oppia näistä virheistä. Me ollaan kuitenkin opittu näistä. Tälläsii tulee joskus. Koetaan ottaa oppia.


Sakke Pietilä

- Meille on tehty paljon maaleja viime peleissä. Ottelun teemana oli ehyt, hyvä puolustuspeli. Tiedettiin, että Palloseura on tiivis, ahne, hyvin luisteleva joukkue. No ei hyvin alkanut, heti ensimmäinen vaihto ja röpsähti omissa.

- Palloseura pelaa oman maalin edessä uhrautuvasti. Ei sinne Kuokkasen eteen helposti pääse.

- Meidän tilastojen mukaan hallittiin ja kai voi sanoa, että lievästi oltiin parempia. Sanoi lisäksi, että olisi voinut kääntyä kummalla vaan. Minä olen sitä mieltä, että maalit ratkaisevat ja Ilves teki yhden enemmän ja oli maalin parempi. Piste.

- Loppuhässäkkä, en tiedä mitä siinä oikein tapahtui. Meiltä joutui enemmän pelaajia boksiin, toisinpäin sen olisi pitänyt olla.

- Alivoimatappamiseen olen erittäin tyytyväinen. Vanhat kaverit Raipe ja Vesku tekevät mielettömästi töitä illasta toiseen.


Hantta Virta

- Lähtötilanne tosi kova. Pojat halusivat yrittää, taistella. Kyllä meidän junamatka Ouluun oli meidän Waterloo.

- En itse pystynyt palautumaan junamatkasta. Olin ihan poikki, vaikka otin kolmen tunnin päiväunet.

- Pää ei toimi – sitten ei toimi jalat, ei kädet.

- Annettiin kaverille eteen. Liikaa annettiin tasoitusta.

- Omaan piikkiin otan ton junamatkan. Kuitenkaan ei vastannut millä Ouluun junan asemesta pitäisi mennä. Lentsikkaan ei taida olla rahaa.

- Harmi, kun pojilla oli halu ja yritys.

- 2 vrk junassa vei voimat. Plus Jyväskylän reissu.

- Tänään ei riittänyt voima. Ihan rehellisesti.

Toivottavasti junamatka todellakin oli pääsyyllinen tänään. Lauantaina nimittäin pitäisi laittaa kotona Kerhoa toistamiseen kuonoon.

Ei kommentteja: