perjantaina, marraskuuta 30, 2007

Hyvä mieli

Tulipas hyvä mieli tästä Turun Sanomien jutusta. Ei siksi, että Aki Berg on luistellut tai haluaisi jatkaa (hyvä, hyvä, hyvä), vaan tuo muu hubailu. Juokseminen hallille, heti vaan jäälle kun lupa lääkäriltä irtosi ja "perinteinen" joulukuusen hankinta koppiin. Sopivan kevyttä tarinointia ottelu- ja talousuutisoinnin väliin. Näitä juttuja lisää.

Berg näyttää viihtyvän Tepsissä ja hyvä niin:

- Mielessäni ei ole edes käynyt, ettenkö käyttäisi optiota. Tällä hetkellä en ole lähdössä Tepsistä mihinkään. Vastahan me tulimme takaisin kotiin.

Toivottavasti Aki jatkaa Tepsissä, koska mies on tepsiläinen ja SM-liigan paras puolustaja.

2 kommenttia:

Jari Nikkola kirjoitti...

Toivottavasti Akimoto ei muussannut polviaan pahemmin Rymättylä-Artukainen -välillä. Tuollainen ylipitkän matkan juokseminen kovalla alustalla ei ehkä ole ihan järkevää 100 kg järkälepakille. Mutta tervetuloa takaisin, käyttöä piisaa. Sitten helmikuun puolivälissä.

Anders kirjoitti...

Niin no eihän tuossa reilun parin tunnin juoksussa mitään järkeä ollutkaan. Kertoo käyttämättömästä energiasta? Jotain täytyy tehdä, ettei tule mökkihöperöksi.

Normitilannehan Keisarille olisi 25-30 minuuttia peliaikaa noin kolme kertaa viikossa, jolloin ylimääräistä energiaa ei pahemmin ole.

Ja kaipa polvet ovat kunnossa helmikuussa, jos ei himasta halliin -juoksu tavaksi muodostu.