perjantaina, marraskuuta 16, 2007

Reivoselle jatkosopimus

TPS tiedottaa Antti Reivosen tehneen jatkosopimuksen. Uusi sopimus on voimassa kevääseen 2010 asti.

- Antti on vikkeläjalkainen pelaaja, joka reagoi tilanteisiin nopeasti. Hän on tehnyt tiukasti töitä ja opiskellut peliä. Pelin lukeminen ja pelirohkeus ovat Antilla kovalla tasolla.
Kalle Kaskinen


Peukkua Tepsille ja Reivoselle. Jatkosopimusten teko on aloitettu ja Reivonen on jatkon ansainnut. Vaikka ei montaa peliä ole pelannut, mutta on erottunut jäältä jopa minun silmiin. Se on paljon se.

Toivottavasti muitakin jatkosopimuksia julkaistaan lähiaikoina. Tai saadaan sorvattua. Jätän tästä pois listauksen kenelle jatkoa, kenelle ei. Menisi toistohuumorin puolelle jälkimäiseltä osalta.

2 kommenttia:

Jari Nikkola kirjoitti...

Joonas Järvinen pitäisi kiinnittää nopeasti jatkovuosille, pakkihierarkiassa suoraan junnuista Backmanin, Saarisen ja Jokisen rinnalle ja ajoittain jopa ohi. Ei todellakaan huono urakehitys. Pelicans-matsissa Joonas oli suorastaan loistava; otti roolia, käytti isoa kokoaan jne.

Musta hevonen? Teemu Ramstedt, Erkinjuntin tasoinen pelaaja vähintään. Mutta onko itsetuntoa Turun kingeille liikaa, se on hyvä kysymys. Edellinen päävalmentaja kauppasi häntä jo viime syyskuussa tämän takia takaisin HIFK:lle. Katsokaa mitä Enlund tekee Tampereella, samaan voisi Ramu pystyä. Onneksi viime aikoina jääaikaa onkin jo tullut.

Niko kirjoitti...

Tänään kannattaa veikata TPS:ää voittajaksi, veikakus antaa JYPpiä vastaan kertoimeksi järkyttävän 3,25 ja voittajastahan ei ole epäilystäkään.