lauantaina, marraskuuta 03, 2007

Narrit nurin

Olin jo sitoutunut tekemään tänään jotain ihan muuta kuin jääkiekon tuijottamista Turussa. Sitten flunssa puuttui peliin. Ja minä lähden Turkuun! Minuun ei nimittäin flunssat ynnä muut taudit tartu. Ei vaikka kuljen ilman pipoa kesät talvet. Kyllä nyt hymyilyttää, kun puskan takaa avautui paikka lähteä matsiin. Ei edes räntäsade paina mieltä.

TPS:n kokoonpano on sama kuin edellisessä ottelussa ja sitä edellisessä. Voittavaa joukkuetta ei muuteta. Ydinkysymys on tänään valmistautuminen. Hannu Virran sanoin:

- Joukkueemme mottona on lähteä jokaiseen otteluun voitto mielessä. Tiedämme, että meillä on eväät voittaa Jokerit. Siihen tarvitaan ennen kaikkea hyvä valmistautuminen. Edellisissä otteluissa pelaajamme valmistautuivat erittäin hyvin ja se näkyi heti alkuminuuteilla jäällä.

- Vastuun ottaminen tekemisistä alkaa paljon aikaisemmin kuin kiekko putoaa jäähän. Jos valmistautuminen on ollut puolinaista, se näkyy jäällä hyvinkin selvästi.

Minun päähän ei mahdu miten ammattilaisurheilussa valmistautuminen voi välillä mennä täysin vihkoon. Sen ymmärrän, että välillä menee lataus yli, mutta miten alilataus syntyy? Ammattilaisilla. Joten katsotaanpas tänään silmä kovana miltä tekeminen näyttää, kun kiekko putoaa ensimmäisen kerran jäähän.

Illan vastustajalla ei pitäisi olla valmistautumisen suhteen minkäänlaisia ongelmia. Luulen Doug Sheddenin olevan henkimaailman hommissa SM-liigan kovin taikuri ja nöyryyttävän kotitappion jälkeen... narrit tulevat kovaa ja kansitakkien ollessa auki on pitkä ilta tiedossa.

3,15 - 4,00 - 1,75

ps. karu on kotijoukkueen kerroin, luulisi kansitakkien pysyvän tiukasti kiinni.
pps. viuhahdan, jos tänään jää kolme pistettä Turkuun.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Se on sitten "Pics or it didn't happen!11", jos Tepsi sattuu voiton nappaamaan. :)

Jos ei satu, toivottavasti ainakin väsyttää Narreja sen verran, että Ilveksellä on huomenna helpompaa.

Jari Nikkola kirjoitti...

Mielenkiintoinen ilta tulossa, jos lumimyräkän läpi Artukaisiin vielä pääsee. Joukkue vs. yksilöt, asenne vs. materiali, pelisysteemi vs. höntsääminen.

Pitäisi olla Jokrujen geimi silti mutta katsotaan ensin. Ilmeisesti Pelsut olivat nöyryyttäneet Shedsin porukoita oikein kunnolla viime kierroksilla.

Siinä määrin suurta mutta noloa oli Dougin itku ollut pelin jälkeen. "No ko ne kattoski meit pahaste ja tuijottiva simmottos ourost ja naurova vaa"