keskiviikkona, marraskuuta 14, 2007

Sarjajohtajaa tönimään

Pelicans, sarjajohtaja ja kuntopuntarin ykkönen, on tänään Turussa. Vastassa on sarjaysi ja kuntopuntarin kakkonen TPS. Kyllä vain, Tepsi on aika liidossa parhaillaan ja tänään liidon korkeus mitataan.

Pelicans on vastustajana todella paljon kovempi kuin Ässät eilen. Lahtelaiset ovat tehneet ylivoimaisesti eniten maaleja ja - yllättäen - myös päästäneet vähiten. Tarkemmin katsottuna Pelsujen lukemat ovat samat kuin Ässien. Vaihdetaan vain otsikot päittäin, heh. Aika noheva ero on sarjakärjellä ja toiseksi viimeisellä ennen kauden puoltaväliä.

Pelicans on myös liigan paras vierasjoukkue ja pärjäävät ennen kaikkea hyökkäysvoimalla. Erityisesti ylivoimapeli on lahtelaisilla tehokasta ja tietenkin liigan parasta.

Pelicansin kovuuden tietää myös Kalle Kaskinen:

- Hyvää ja laadukasta kiekollista peliä pelaava joukkue, joka on tappavan tehokas ylivoimalla ja muutenkin erikoistilanteissa. Kyllä meidän pitää muutama asia huomioida, vaikka omaa peliä pelaammekin. Ketään vastaan emme lähde pakittelemaan.

Pelicans on siis ihan vitun hyvä joukkue. Vaikka ei sitä nimen & historian perusteella uskoisi. Nykyään mopolla ajaakin TPS, moottoritien ollessa sama.

No niin. Nyt on manattu eilisen ottelun leijuminen pois. TPS sai makean voiton ja tänään pitää laittaa isompaa pykälää sisään joka jannun. Illan jannut:

TELaine – Lundbom – Suominen
Jokinen – Kiprusoff

Sinisalo – Hurme – Ramstedt
Järvinen – Sweatt

Erkinjuntti – Rautee – Aho
Backman – Saarinen

Reivonen – TOLaine – Kolu
Halonen – 13. hyökkääjä Kokkala

Maalissa jatkaa Juha Kuokkanen, Salak kannustaa.

Kas vain kokoonpanohan on sama kuin eilen. Lukuun ottamatta Antti Halosen paluuta pelikiellosta ja hänen sijoittamista seitsemänneksi puolustajaksi. Mikä on tietenkin silkkaa mukahauskuutta. Oikeasti kolmospari ei ole yhdessä tänään. Vaan Simon "The Enforcer with Softest Hands Ever" Backman valuu pakkilistauksen viimeiseksi. Näin uskon tapahtuvan. Tiedä sitten mitä valmennusjohto uskoo, kun Max(imum Damage, Minimum Wage?) vaan jatkaa nelosketjussa.

Päivän kysymys, missä on Tuomas Suominen? Suomisen tehopisteitä kaivataan. Viimeksi tainnut saada syöttöpisteen syyskuussa ja edellisestä maalistakin on aikaa jo jokunen ottelu. Ykkösketjun miehen pitäisi vähän enemmän tehdä tulosta. Kohta Matti ”Ahon Matti” Ahokin on vipeltänyt sisäisessä pistepörssissä ohi. Rautee, Sinisalo ja Hurme ovat menneet jo. Puhumattakaan Rovaniemen taikurista ja muista pelimiehistä. Nyt Suominen, olkapää alas ja kohti maalia!

Jos ei vielä ole selväksi tullut, niin tänään ei voi ottaa yhtään tyhmää jäähyä. Eilen Kolun hölmöilyt kestettiin helposti, tänään vastustaja rankaisee vastaavista pelleilyistä. Ei jäähyjä, ja nopeita avauksia, niin osa vieraiden aseista on tylsempiä. Tai ainakin Lahessa Pelsujen prässi oli myrkkyä Tepsin puolustukselle ja ihan varmasti tänään(kin) tulevat voittavan joukkueen itseluottamuksella kiusaamaan TPS:n pakkeja. Prässin alta vaan pitää päästä pois ehjänä. Kiekko vaikka omaan suuhun, jos ei muu auta.

Tepsille pistekin on hyvä saavutus tänään. Toista voisi siinä tapauksessa yrittää jatkoajalla, rangaistuslaukauskilpailusta sitä ei saada. Kolmesta sarjapisteestä lupaan tehdä lumienkelin!

2,40 – 4,00 – 2,10

(Onpas vierailijoilla korkea kerroin)

1 kommentti:

Niko kirjoitti...

ihmettelen edelleen kertoimia jos noita nyt vaik vertaa tepsin eiliseen peliin..heh.. =)