tiistaina, marraskuuta 13, 2007

Kuittaus

Hah. TPS pelasi tänään niin kuin olisi pitänyt pelata jo edellisellä Porin keikalla. Tänään taululle laitettiin loppuluvut 1-6 ja hei sun heiluvilles! Että tuntuu hyvältä. Koko joukkueelle kehut kolmesta vieraspisteestä!

- Tultiin upeasti tauolta. Pyrittiin paineistamaan ja pakottamaan vastustaja virheisiin. Siinä onnistuttiin loistavasti. Hannu Virta

Risuja annan taas Kolulle. Kolu otti tänään 3 jäähyä (estäminen, koukkaaminen ja kiinnipitäminen) ja mahtavalla osumatarkkuudella osui Ässien ainokaisen maalin aikana kaukaloon. Ei ole todellista.

Miten Kolun saisi positiiviseksi? Auttaisiko siirto pakiksi? 13. hyökkääjän rooli on näköjään mahdoton ratkaisu. Jääaikaa Kolu sai tänään noin kahdeksan minuuttia, toiseksi vähiten koko joukkueesta. Tommi Laine pelasi vähiten (6:51). Kaikki muut sitten saivat peliaikaa yli 10 minuuttia. Kiprusoff, Sweatt ja Lundbohm jopa yli 20 minuuttia. Olisiko TPS päästänyt tänään vähemmän, jos. Äh, antaa olla. Eiköhän tälle päivälle tullut tarpeeksi haukuttua. Enemminkin pitäisi haukkua rekrytoinnista vastannutta.

Ruusuja voi varmaan antaa lähes kaikille, mutta erityisesti niitä saavat multipistemiehet Lundbohm, Sweatt, Rautee, Aho ja Teemu Laine sekä maalivahti Kuokkanen. Ja Ramstedtille peukkua yrittämisestä loppuun asti toisessa maalissa. Palkinto napsahti hyvään saumaan (19:59!).

Ei muuta kuin unen päästä kiinni hymy huulilla ja huomenna sarjajohtajan kanssa taistelemaan pisteistä.