torstaina, marraskuuta 22, 2007

Kotiputken ensimmäinen

TPS pelaa seuraavat neljä ottelua kotona, aikaa tähän putkeen kuluu reilu viikko. Kahdeksan päivää, jos oikein laskin. Melkoinen haaste markkinoinnille, vaikka kyseessä olisi mikä tahansa SM-liigajoukkue.

TPS:n markkinointitoimenpiteistä ko. putken aikana olen huomannut vain lätkä-äitien oman illan ensi viikon perjantaina. Ihan kiva idea, paljonko mahtaa vetää lätkä-äitejä? KalPa-ottelussa oli naisten ilta ja yleisömäärä oli vajaat 4000. Toivottavasti perjantai-illan spektaakkelissa on enemmän väkeä ja erityisesti äitejä (hyvännäköisiä). Onko muita erityisiä markkinointitoimenpiteitä näkynyt? Esim. 4 ottelun sarjalippu voisi olla kokeilemisen arvoinen?

Tänään on kotiputken ensimmäinen ottelu. Vastassa on wanha pisteautomaatti Ilves, joka vuosikausia vaan hävisi Turussa. Paitsi kyllähän tuo pisteautomaatin status on jo hävinnyt. Ipa nimittäin on viimeksi kaudella 2003-2004 jäänyt kokonaan pisteittä Turussa pelatuissa otteluissa. Kyllä aika kuluu nopeasti.

Tänään olisi aika ottaa kolmen pisteen voitto. Kahdesta edellisestä (vieras)ottelusta tuloksena vain yksi piste ja tuo tahti ei riitä pudotuspelipaikan säilyttämiseen millään. Varsinkaan, kun Ilves kisaa samoista sijoituksista ja on tällä hetkellä vain neljä pistettä edellä.

Illan kokoonpano:

TELaine – Lundbohm – Suominen
Jokinen – Kiprusoff

Sinisalo – Hurme – Ramstedt
Halonen – Sweatt

Erkinjuntti – Rautee – Aho
Backman – Saarinen

Reivonen – TOLaine – Kolu
Järvinen

Kuokkanen (Salak)

Hyökkäysketjut ovat edelleen samat. Mitä sitä toimivia ketjuja muuttamaan. Varsinkaan, kun ei ole pelikelpoisia hyökkääjiä kuin junioreissa. Kolmea ensimmäistä ketjua en ehkä muutenkaan vaihtaisi, neloseen voisi pientä säätöä tehdä. En sano mitä säätöä, mutta jos nimessä on kirjaimia seitsemän tai vähemmän… Voisi vaikka purra tuppea tai jotain muuta vaihtopenkillä koko ottelun. Paitsi silloin ensimmäisen SM-liigamaalin metsästys häiriintyisi pahasti.

Puolustuksessa huomio kiinnittyy kolmospariin. Oi, miksi ihmeessä numerot 48 & 52 ovat samassa parissa? Ja miksi Järvinen on seitsemäs puolustaja? Kyllä nyt on liigan sivuilla virhe tai puolustajat on ravistelu hihasta pareihin.

Kuokkanen pelasi sittenkin Oulussa, kun Salakilla oli kuume. Ilmeisesti kuume on edelleen päällä, kun ei vieläkään Salak pääse hommiin. Ehkä lauantaina on Allun vuoro?

Ilveksestä en osaa sanoa mitään järkevää. Toni Koiviston näin kerran telkkarissa ja teki positiivisen vaikutuksen. Siinä on esim. kolmosparilla tekemistä, kun Koivisto on vastassa.

Ottelun teema voisi olla tamimaisesti TPS:n ylivoima vastaan Ilveksen alivoima. TPS on liigan kolmanneksi paras ylivoimajoukkue ja Ilves toiseksi paras alivoimajoukkue. Kumpi toimii tänään paremmin?

2,10 - 4,00 - 2,40

Kaipa minä näin tunteen voimalla laittaisin vetolappuun ykköstä. Olettaen(!), että TPS jatkaa viime viikkojen peli-ilmeellä. Juu, ei tule mitään näistä pelihommista tai muistakaan hommista.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Vähän huolestuttaa kyllä täältä Nääsville Predatorsin näkövinkkelistä. TPS:n ja Ilveksen kuntopuntareissa ovat viisarit marraskuun ajan sojottaneet vallan päinvastaisiin suuntiin. Ei Ilves tosin huonosti ole pelannut, mutta huolimattomasti ja epätasaisesti.

Näitä(kään) pisteitä ei olisi varaa menettää. Taidan lähteä tästä kioskille ja laittaa varmuuden vuoksi pitkävetolappuun ykkösen.

Anders kirjoitti...

Ei toimi tuo systeemi, vaikka win-win yrittääkin olla. Ensinnäkin omaa joukkuetta vastaan ei saa pelata ja toiseksi manaat ihan selkeästi tasuria esiin. Ja sehän ei käy minulle.