tiistaina, marraskuuta 27, 2007

Kotiputken kolmas

Koulutuksen tauolla rauhassa hetkeksi nettiin ja kuikuilemaan illan kokoonpanoa. Kas vain TPS:n kokoonpano on sama kuin lauantain ottelun loppupuolella:

TELaine – Lundbohm – Erkinjuntti
Jokinen – Kiprusoff

Sinisalo – Hurme – Ramstedt
Halonen – Sweatt

Kolu – Rautee – Aho
Järvinen – Saarinen

Kokkala – TOLaine – Suominen
Backman

Kuokkanen (Salak)

Kuokkanen vaan jatkaa maalilla. Mikäs on jatkaessa, kun homma toimii, mutta Allulle pelejä!

Uusittu ykkösketju on ihan mielenkiintoinen, jokohan Teemu Laine ottaisi apuja vastaan? Tähän asti TPS:n hyökkäys ei ole ollut yhden ketjun varassa, vaan yhden miehen. Pientä kärjistystä, mutta näin se vaan on.

Erkinjuntti on nousemassa hyvää vauhtia liigapeluriksi. Syksyllä vaikutti köykäiseltä ja tönäistiin helposti syrjään. Talven painaessa päälle on AEJ lyönyt isompaa vaihdetta sisään ja alkaa kestää fysiikankin puolesta liigavauhtia. Ja kiekko on edelleen hallussa niin nätisti. Kiekollista taitoa ei ole koskaan liikaa.

Kakkonen on vanhassa muodossa. Kolmosessa Kolu vain ja ainoastaan sotkee Rauteen ja Ahon peliä ts. Rauteen hyökkäystehot pysyvät piilossa niin kauan kuin pitää Maximumin sinkoiluja paikata. Kerhoa vastaan nelosketju oli viltissä & loukkaantuneena kolmannen erän. Saas nähdä mitä tuosta yhdistelmästä tulee. Heikoin lenkki on keskellä tai Suomisen selkä.

Puolustuksessa parit ovat kohdallaan, niin kohdallaan kuin ne tällä hetkellä voivat olla. Kolmosparin ei kannata luistelukilpailuissa antaa etumatkaan milliäkään. Sweattin ja Jokisen pitää tänään pelata paremmin, edellinen ottelu oli molemmilta todella heikko. Lähinnä räpeltämistä kiekon kanssa.

Illan vastustajasta sen verran, että Lukko on iso ja kuntopuntarin alapäässä. Sekä taistelee samoista sijoituksista TPS:n kanssa. Ja on voittanut tällä kaudella Tepsin jo kaksi kertaa. Revanssin paikka!

Päätuomarina näkyy olevan Japa Levonen. Japa on luonnollisesti porilaisena raumalaisia vastaan, mutta toisaalta antaa poikien pelata –tuomari. Mikä ei hyvää lupaa, kun liha vs. liha -vertailussa käy Tepsille kalpaten. Tasapeli tuomarin suhteen.

TPS voittaa tänään, jos flunssa on voitettu ja liikettä piisaa. Jos taas tempo on viime viikon tasolla, niin se on kolme pistettä Raumalle. Aktiivinen pelitapa ei ole aktiivinen, jos ei luistelu ole kunnossa. Lihamuurin läpi ei mennä kävelemällä ja lihamuuria ei pysäytetä, jos lihamuuri saa kiekon maalin edessä.

2,05 – 4,00 – 2,50

Ei kommentteja: