lauantaina, marraskuuta 24, 2007

Pätkä tulevasta

Turun Sanomista – mistäs muualta – löytyy taustaa Hannu Virran jatkosopimuksesta sekä joukkueesta.

Minua ensinnäkin miellyttää todella paljon Hantan jatko. Parempaa valmentajaa ei olisi mistään saatu. Tietenkin vuoden jatkosopimus ei ole seuran kannalta paras mahdollinen, mutta vuoden päästä tehdään jatkoa, jos kaikki menee putkeen.

Toivon myös Kaskisen ja Upin jatkavan. Mutta olisiko mahdollista hankkia toinen kakkosvalmentaja? Taloudellisesti. Ja toki pitää kysyä nykyisen tiimin mielipidettä. Tuntuu nimittäin siltä, että nykyisen valmennuksen työmäärä on kovin suuri. En todellakaan tiedä totuutta. Sen tiedän, että intohimolla & lajirakkaudella (ts. työmotivaatio on korkea) saadaan paljon enemmän tehoja irti kaikista.

Ensi kauden joukkueen kokoaminen on menossa, kuten on aikaisemminkin kerrottu:

- Seuraavaksi alamme kartoittaa ensi kauden joukkuetta ja siinä Vuoren Arsella on suuri rooli. Mietimme, kenet haluamme pitää joukkueessa ja katselemme samalla vahvistuksia ulkopuolelta. Ensi kauden rungon pitäisi olla kasassa vuodenvaihteen tienoilla. Hannu Virta

Hyvällä aikataululla mennään ja tekeminen alkaa vähitellen muistuttaa SM-liigajoukkueen toimintaa. Ei mitään ihmeellistä, vaan ihan normaalia toimintaa lähihistorian pelleilyn sijaan.

- Ensi kaudeksi aiomme kääntää kaikki kivet, että saamme joukkueeseen lisää urheilullisia ja tavoitteellisia pelaajia. Käymme läpi myös omat poikamme maailmalla. Hannu Virta

Urheilulliset ja tavoitteelliset pelaajat käyvät, kunhan ei tavoitteena ole hankkia lisää johannesalasia. Kukakohan omista pojista olisi halukas palaamaan? Enpä osaa sanoa, tuntuu ettei kukaan sopivassa iässä oleva. Mutta ans kattoo mitä tapahtuu, tuskin kukaan olisi uskonut Aki Bergin palaavan noin nuorena takaisin.

- On mahdollista, että saamme vielä tälläkin kaudella joukkueeseen vaihtokaupoilla vahvistuksia. Hannu Virta

Siis mitäh? Vaihtokaupoilla onneen ja menestykseen tässä vaiheessa kautta? Olen kovin epäileväinen tuon suhteen. Realistisesti ajatellen Tepsillä ei ole sopivia pelaajia vaihtokauppojen tekemiseen. Pelaajia on ensinnäkin vähän ja ei ole mitään järkeä vaihtaa päittäin samantasoisia pelaajia. Kauden alku meni osittain pipariksi juuri sen takia, että oli ihan turhaa pelaajaliikennettä.

Miksi taas vaihtaa pelaajia? Mennään näillä kauden loppuun asti. Toivottavasti vaihtokaupat eivät toteudu. Ellei joku hullu halua antaa vaihdossa jotain aivan tolkutonta. Toki, jos joku pelaaja välttämättä haluaa lähteä, niin sitten vaihtakoon paikkaa samantasoisen kanssa.

Ei kommentteja: