tiistaina, marraskuuta 27, 2007

Talous taas tapetilla

Muista uutisista kerrotaan, että TPS:n kassa ei ole tyhjä ja uutta osakeantia pukkaa. Hauska yhdistelmä. Tai ainakin alustavasti kartoitetaan. Toimitusjohtaja Sutelan sanoin:

- Olemme halunneet toimia varovaisesti. Emme halua synnyttää sellaista mielikuvaa, että kassassa ei olisi enää rahaa. Siitä ei ole kyse.

- Korostan, että päätöstä annin toteuttamisesta ei ole vielä tehty. Nyt on vain suoritettu alustavia kartoituksia. Antivaltuutus on voimassa viisi vuotta.


Veikkaan, siis todellakin veikkaan ja arvaan totuuden olevan kirjaimellinen. Kassassa on nyt rahaa, mutta keväällä ei tulisi olemaan. Joten hattu kiertämään mennen, tullen ja palatessa. Nyt ollaan tulossa, joten palatessa vielä saadaan kerätä rahaa. Tämäkin on veikkaus, joka perustuu ihan siihen arvaukseen, että TPS:n nykyinen kulurakenne ei vaan kestä nykyistä tulotasoa. Kannettu vesi ei kaivossa pysy tjsp. Jotain tarttis tehdä.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Tai sitten J.Koivun "sopimukseen" kuului, että Koivut tulevat mukaan rahoineen. S.Koivu arvelee haastattelussaan että riski mukaan tulemiseen on nyt pienempi.