perjantaina, lokakuuta 12, 2007

David Lundbohm

TPS on palkannut David Lundbohmin. Ikä (s. 1979) on kohdillaan ja rightin mies sekä pisteitä tehnyt kohtalaisesti AHL:ssä. Siinä positiiviset ensihavainnot. Kalle Kaskinen kertoo:

-Lundbohm on vahva ja nopea kahden suunnan pelaaja, joka pystyy pelaamaan sekä laidassa että keskellä. Rightin pelaajana Lundbohm tuo variaatioita TPS:n ylivoimapelaamiseen.

AHL:n sivuilla mies on merkitty laitahyökkääjäksi. Miten mahtaa sujua keskellä pelaaminen? Koska nimenomaan keskushyökkääjä tarvittaisiin. Ykköskeskushyökkääjä. Lisäksi tarvittaisiin maalitykki. Onko tässä kompromissi? Samassa paketissa molemmat. Sellainen nuorempi painos Kai Nurmisesta. Kaitsukin teki peliä, kun ei ollut kunnon sentteriä vieressä. Pelintekeminen oli vaan pois ydinosaamisesta, kun harvemmin sitä itselleen voi syöttää maalipaikkaan.

No, ehkä tämä tästä avautuu, kun sulattelee vähän ja näkee tositoimissa. Toivon sydämeni pohjasta Lundbohmin olevan vähintään messiaan varjo. Näyttäisipä mies närhen munat tällaiselle epäilevälle Tuomaalle.

Ei kommentteja: