tiistaina, lokakuuta 30, 2007

Viisi muna

Kyllä!

HPK sai nekkuun Turussa ja ensimmäisen kerran tällä kaudella TPS teki yli neljä maalia. Loppunumerot ovat nätit 5-0. Maalinteko onnistui vihdoin ja viimein. Kuokkaselle kauden kolmas nollapeli. Propagandapeliä. Muikea on ilme ja fiilis minulla.

Matti Ahon kommentit ottelusta:

- Oli tosi hyvä peli meiltä. Pelattiin alusta loppuun niin kuin suunniteltiin. Kuokkanen pelasi tosi hyvin.

- Saatiin paikoista tehtyä maaleja ekassa erässä. Saatiin kuitenkin pidettyä nolla omissa. Ei siinä mitään muuta.

- Meillä on ollut monta kertaa johtoasema ekan erän jälkeen. Me ollaan koetettu ottaa opiksi virheiksi.

- No ei siinä mitään sen ihmeellisempää. Ihan kiva kuitenkin saada kaverin taakse maali. [miltä tuntui pelata vanhoja muutamaa vanhaa pelikaveria vastaan]

Valmentajien kommentit, vastustajat ensiksi:

- Ei hyvältä näyttänyt eikä tuntunut. Meiltä huono esitys, luokaton esitys.

- Jokaisen pitää katsoa peiliin. Valmennuksen ja pelaajien. Ei me näin huonoja olla.

- Ei tässä ole kyse siitä etteikö vastustaja ansaitsisi voittoa.

Vaisulta kuulosti Matti Alatalo. Eipä paljon haittaa, viime vuosina Kerho on turhan usein kurittanut Tepsiä. Hannu Virta taas kuulosti todella liikuttuneelta:

- Olen sanaton ja ylpeä joukkueesta. Pelasi upeata jääkiekkoa. Kaikki voittavan joukkueen elementit.

- Tosi ylpeä pojista.

- Siinä oli omat paikkamme. Oli iskun paikka. Ei pystytty siinä ratkaisemaan. [toisessa erässä oli paikat ratkaista lopullisesti?]

- Upea ilta.

KYLLÄ.

Ottelun ainoat kauneuspilkut ovat yleisömäärä (4919) ja se, että Auran Aaltojen sivuille ei taaskaan tule maalikoostetta. Tällä kertaa syynä on Canal plussan yksinoikeus. Voi rähmä, voisi noilla maaleilla vähän herkutella myöhemminkin.

Nyt pitää soittaa vähän James Brownia. The Paypack sopii tähän (ei ole yhtään harmittanut Kerholle häviäminen ikinä koskaan, halvat on hullun huvit ja patoutumat).

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Alatalo ei pelkästään kuulostanut apealta. Ikinä en ole Muikeaa Mattia nähnyt tuollaisena, mutta oli siihen vaisuuteen ihan syykin Kerhon pelaamisen jälkeen.

Itse pelistä on vähän vaikeaa sanoa, kuinka paljon siinä oli Tepsin hyvyyttä ja minkä verran Kertsin huonoutta. Se vastustajan huonouskin on tietty aina toisen hyvyyttä osittain, mutta ei Tepsin oikeastaan tarvinnut edes hirveästi venyä tällä kertaa. Varmasti ihan virkistävää pojille moinen.

Niko kirjoitti...

http://www.nelonen.fi/smliiga/videot.asp?videoId=93&newPage=0

Siinähän se taas..

Anders kirjoitti...

Minulle Alatalon äänestä ja sanoista tuli mieleen viime kausi. Ihan kuin ei mikään olisi muuttunut, vaikka kaikki on muuttunut ts. valmentaja on jo luovuttanut.

Nelosella on maalivideot pari viikkoa näkyvissä ja sitten katoavat. Ei ole iloa pitkäksi aikaa. Auran Aaltojen sivuille videot ovat toivottavasti pitkään.

AA:n suttuisten maalikoosteiden tilalle haluaisin tällaisen videopalvelun.