tiistaina, lokakuuta 09, 2007

Koti-ilme on parempi

Sain tarjouksen, josta en voinut kieltäytyä. Lähdin erään neidin kanssa katsomaan 2 päivää Pariisissa –elokuvan, ilmaiseksi. Julie Delpyn esikoisohjaus maistui, niin ranskalaisuuden kuin amerikkalaisuudenkin osalta. Suosittelen, elokuvan sarkasmi puri minuun. Unohtui vallan illan ottelukin.

Puhelin auki leffan jälkeen, ja tekstiviestiä pukkasi: 20.40 Känns positivt... Mitä? Häh? Ei voi olla totta. Puhelinyhteys auki ja pikatiedotus kesken rangaistuslaukauskisan. Varsinainen peliaika 2-2, kaksi kertaa TPS tullut tasoihin. Ja sitten kuulin livenä kuinka Kalle Sahlstedt ratkaisi. Jäi epätodellinen olo puhelusta. TPS taistellut ja kaatunut saappaat jalassa. Kelpaa minulle.

Paljon parjattu Johansson teki tänään maalin. Siinäpä ihmeteltävää, miten nyt onnistuu ja aikaisemmin ei? TPS:n hyökkääjistä pelasi eniten tuorein hankinta. Markku Hurme sai jääaikaa 21:51 ja ylitti ainoana hyökkääjänä 20 minuutin rajapyykin. On se kone, suoraan omatoimisesta harjoittelusta joukkueen eniten pelaavaksi hyökkääjäksi. Hantta kai tiesi mitä tilasi kunnon suhteen.

Puolustuksen jääajat tänään:

28:09 Sweatt
22:32 Kiprusoff
21:22 Jokinen
16:44 Halonen
15:52 Saarinen
11:30 Backman
11:29 Järvinen

Lee Sweatt oli kuningas jääajan suhteen. Toki pitää muistaa, että tänään pelattiin jatkoaika. Silti aika kurkoa. Selvästi erottuu TPS:n kolme kärkipakkia, kun jääaikoja katselee. Kärppien pakeista eniten sai jääaikaa J-P Laamanen (21:55). Karalahti vain 15:05. Mikä kertoo karua kieltä Kärppien tasosta. Siihen nähden 2-3 rl on ihan hyvä tulos.

Sarjan suurimmalta ennakkosuosikilta yksi piste on hieno saavutus. Ja ilmeisesti alakanttiin, jos joitain silminnäkijöitä on uskominen. TPS pelaa kotona selvästi paremmin kuin vieraissa? Hyvä, että jossain pelaa paremmin.

Toivottavasti kotiyleisö nautti nuoren ja halvan joukkueen taistelusta niin paljon, että tulevat jatkossakin hallille ja kertovat vielä kavereille, kuinka TPS tänään taisteli. Yksi piste kelpaa neljän nollan pisteen ottelun jälkeen. Loppuviikon peleistä sitten enemmän pisteitä. Ja lauantaina kajahtaa! Be there or be square.

Illan ottelun maalit.

Ei kommentteja: