maanantaina, lokakuuta 29, 2007

Lundbohm sai sopimuksen

Jaahas, tulihan se sopimus sieltä. David Lundbohm antoi viiden pelin koeajalla sellaiset näytöt, että sopimus lyötiin nenän alle. Lundbohmin näytöt tilastojen mukaan:

pisteet: 2+1=3
jäähyt: 0 kpl
+/- : +5 (ei yhtään miinusmaalia)
jääaika: 17:19 (keskimäärin)
aloitusprosentti: 46,58

Päälle vielä asenne ja työmoraali tasoa yli riman (valmennuksen mukaan). Tervetuloa Turkuun! Vie TPS pudotuspeleihin.

Kai tässä pitää olla tyytyväinen miehen hankintaan. Pitäisi olla samaa kaliiperia pelillisesti kuin viime kauden hankinta Layne Ulmer. Toivottavasti asenne ja työmoraali pysyvät kauden loppuun asti ”katossa”. Jolloin mies on varmaan lähellä piste per peliä ja aloitusprosenttikin kipuaa 50 prosentin hujakoille. Puolustuspelin pahemmin kärsimättä pistetehtailusta. Siinä sivussa Tepsinkin pistepotti kasvaa vähitelle. Kympin sakkiin pitäisi hilautua. Näin näkisin tapahtuvan parhaassa skenaariossa.

Näyttää siltä, että Amerikan Yhdysvallat pelastaa seuran tällä kaudella. Elleivät herrat Sweatt ja Lundbohm loukkaannu Deutschland Cupissa. Sittenhän se riemu vasta syntyisi. Kaikki Tepsin maajoukkuepelaajat loukkaantuneina.

Onko joukkue nyt kasassa? Ei kai vaan vastaus seiso huomenna eräässä nimeltä mainitsemattomassa turkulaisessa sanomalehdessä?

Ei kommentteja: