torstaina, lokakuuta 25, 2007

Naisten ilta

Tänään on Turkuhallissa naisten ilta. Mukava, vaikka uutisen otsikko ”Naiset pääosassa KalPa –ottelussa” on koominen. Varsinkin, jos joku negatiivisesti ajatteleva yhdistelee viime lauantain tapahtumia, pelaavia joukkueita ja otsikkoa. Tai jotain. Ihan sama. Oikeasti minua kiinnostaa mihin ko. naiset tutustuvat ottelun jälkeen. Jälkipelejä ei nimittäin saa unohtaa jääkiekon ja TPS:n kokonaisvaltaisesta penetraatiosta uusien kohderyhmien tajuntaan.

Tänään on siis vastassa KalPa ja kiviäkin kiinnostaa. Siksipä tänään naiset pääsevät kaksi yhden hinnalla sisään. Onnistuisikohan tuo minultakin? Kaverin kanssa tietenkin. Lisäksi hallilla on Ylen Hyvä -keräys. Selkeää panostusta ottelutapahtuman markkinointiin. Hyvä niin.

Toivottavasti markkinointitoimenpiteiden ansiosta yleisömäärä alkaa tänään nelosella. Negatiivista ajattelua ilmassa. Kirjoitetaan yltiöpositiivisesti sittenkin, että kuutosella. Noin, olen positiivinen ja voisin ottaa vähän Olvia, jos en olisi työpaikalla. Harrastaminen työajalla on sallittua, harrastaminen ja oluen juominen ei ole. Ja tämä on tarkistettu esimieheltä.

Illan ottelusta voisi kirjoittaa pitkän ennakon. En kirjoita. Tyydyn vain kertomaan faktan, että KalPa ei ole nykyisellä liigavisiitillään Tepsiä voittanut kertaakaan. Fakta pitää kutinsa myös tämän pelin jälkeen. Tai minä revin TPS-stringini.

Katsotaanpas illan kokoonpanoa, joka näyttää etäisen tutulta:

TELaine – Lundbohm – Suominen
Jokinen – Kiprusoff

Sinisalo – Hurme – Morrison
Järvinen – Sweatt

Erkinjuntti – Rautee – Aho
Halonen – Saarinen

Alanen – Makkonen – Kolu
Backman – 13. hyökkääjä TOLaine

Kuokkanen (Salak)

No niin, häviävää joukkuetta ei ole pahemmin muuteltu. Siksipä kokoonpano on etäisesti tuttu ts. kokoonpano on pelaavaa maalivahtia lukuun ottamatta täysin sama kuin tiistaina Lukkoa vastaan.

Tänään olisi nelosketjun vuoro onnistua, vaadin nelosen laitahyökkääjille edes yhtä tehopistettä! Vastus ei KalPaa heikommaksi muutu. Ykkösketjun ainakin pitää onnistua. Ja illan todellinen onnistuja on kolmosketju. Rautee syöttelee, Erkinjuntti pistää kiekkoa sisään, Aho pörrää taustalla. Sinisalokin tekee maalin. Tuleeko tuosta nyt Tepsille kolme tai neljä maalia? Pitäisi riittää voittoon.

Keksinpä huvikseni ohjeet illan otteluun:

- kokoonpanosta Morrison laivaterminaalin eteen venaamaan sopivaa laivaa Tukholmaan
- valmistautuminen huolella
- kuopiolaisia turpaan
- huolella
- bonuskohta: videotaulu toimii

Ensimmäisen ohjeen ehtii vielä toteuttamaan… ja vain kolmoskohdalla on merkitystä. KalPanhan pitäisi olla sellainen kesy ja kädestä syövä pisteautomaatti. Pitäisi olla. Pitäisi. Ja onkin, jos TPS:n asenne ja se orkeleen valmistautuminen on kohdillaan. Lähestymistavaksi otteluun pitää valita valoa ja ylpeyttä, kaikki mikä tekee kipeää on kaunista.

Hurmeen Markulla on tänään juhlaottelu. 600. SM-liigapeli. Onnittelut siitä! Juhlan kunniaksi Hurme voisi tehdä perinteikkään Starvin Marvin -maalin, kiekko ohjataan hallitusti maaliin persuksella.

Loppukaneetiksi laitan ottelun kertoimet kotimaiselta pelifirmalta:

1,55 - 4,40 - 3,75.

Ei kommentteja: