torstaina, lokakuuta 25, 2007

Kolme pistettä ja nollapeli

TPS voitti KalPan ja sai kolme sarjapistettä, Kuokkanen pelasi nollapelin. Muuta positiivista ottelusta ei voi sanoa. Kaksi tehtyä maalia, Alanen loukkaantui ja yleisöä alle 4000. Hyvin menee. Viime vuonna lokakuun KalPa-ottelussa oli 51 katsojaa vähemmän. Eteenpäin on menty! Tai sitten ei.

Kommentit

Minun suodattimien läpi kuultuna eli eivät ole korkeinta totuutta, sanatarkkaa toistoa. Ehkä sitten joskus, kun jaksan viritellä radio-ohjelman nauhoituksen toimintakuntoon. Tuskin jaksan.

Ensiksi nollapelin pelannut Juha Kuokkanen:

- Aika rauhallinen [ottelu]
- Missään vaiheessa ei ollut hätää
- Oli tärkeätä että saatiin ehjä 60 minuuttinen [kahden rikkonaisen ottelun jälkeen]

Kalle Kaskinen ehti ääneen ja osa puheesta jäi tekniikan syövereihin:

- Yksi iso teema oli, pelataan voitosta, otetaan kolme pistettä

- Kestettiin ne paineet, Kalpa tuli kovaa lopussa

- Kuokkanen torjui ykköskiekot, pakit korjasi kakkoskiekkot

Alanen loukkaantui, Morrison lähtee Ruotsiin (ja loukkasi uudestaan olkapäänsä). Ramstedt ja Reivonen nousevat kokoonpanoon?

- Näinhän se on. Kyllä me tarvitaan sellaisia jätkiä jotka laittaa sydämen peliin. Ollaan pelattu hyvin kun Ramstedt on ollut mukana, ja kun Reivonen on ollut mukana.

Tuleeko muutoksia joukkueeseen? Ts. uusia pelaajia?

- Ei, ei, ei

Näillä mennään voisi kai sanoa. Kaskinen arvioi joukkueen tilan vähän rauhoittuvan, kun Morrison lähtee. Ilmeisesti tarkoitti sitä, että nuoret saavat vihdoinkin oikeasti tapella keskenään peliajasta. Eikä vaan näytellä hauista valmentajan edessä ja katsella sivusta kuinka ulkomaankaverit pelaavat.

Harmittaa Alasen loukkaantuminen, vaikka mies on ollut pettymys. Miehen polvivamman vakavuus selviää myöhemmin. Pahimmillaan on kausi paketissa ja kiikaritehot sekä miinusmaalit jäävät historiankirjoihin merkinnäksi kaudesta. Ei tämän kauden näytöillä taida enää irrota pelipaikkaa SM-liigasta.

KalPan Pekka Virta oli taas karjunut äänensä käheäksi, vai onko se aina käheä? Hän ei nähnyt mitään hyvää illan ottelussa:

- Aika surkea jääkiekkotapahtuma

- Yksi huonoimmista missä olen ollut mukana [ellei huonoin]

- Tämän päivän pelin taso oli luokaton

- Mentaalipuolella [oli KalPan ongelmat]

- Muutama kaveri mukana kuin luokkaretkellä

- En löydä yhtään positiivista asiaa joukkueesta. Huoltaja ei tehnyt yhtään virhettä eikä hieroja.

- Syvällä ui [KalPa]

Pekka Virran mukaan tänään olisi ollut todella hyvä paikka kuroa kiinni Tepsiä sarjataulukossa. Mutta kun ei kiinnostanut, vaikka TPS tarjosi paikkoja.

Kuokkasen nollapelistä isot aplodit. Ja kai siitäkin voi kiittää, ettei KalPa saanut kiriä aikaiseksi eikä ole tällä kaudella vielä yhtään maalia Tepsin verkkoon tehnyt. Tuurin tai positiivisen asenteen piikkiin voi laittaa sen, että TPS voitti huonollakin pelillä.

Ei kommentteja: