torstaina, lokakuuta 11, 2007

Villmanstrandissa

Saimaan Pallo vastaan Turun Palloseura. Pelivälineenä kiekko tänään. Vierasjoukkueen kokoonpano:

TELaine - Makkonen - Aho
Sinisalo - Hurme - Erkinjuntti
Ramstedt - Rautee - Reivonen
Alanen - TOLaine - Kolu

Jokinen - Kiprusoff
Järvinen - Sweatt
Halonen - Saarinen
Backman

Kuokkanen (Salak)

Eric Johansson katosi kuin pieru Ruotsiin. Tuomas Suominen potee edelleen lievää olkapäävammaa. Pitkäaikaispotilaat Arttu Virtanen ja Aki Berg polkevat kuntopyörää kotona. Antti Reivonen on nostettu Johanssonin tilalle. Suomisen tilallahan pelaa Ramstedt.

Ketjuloton tulos on. En minä tiedä mitä se on. Tänään on kauden kokemattomin kokoonpano. Näillä mennään. Kukaan ei voi väittää, etteikö Tepsissä anneta vastuuta nuorille.

Kuokkasella on kova paikka tänään. Tutussa hallissa pelaa ja edelliset (vieras)pelit menivät reisille. Tänään Kuokan pitäisi palata syyskuun tasolle, muuten Allu vie työpaikan ja SaiPa pisteet. Pakisto on tutussa kuosissa, toivottavasti Kiprusoffin selkä ei ole ärtynyt bussimatkasta.

SaiPalta pitäisi riistää kolme pistettä, kysymyksessä on kuitenkin yksi kauden päävastustajista (sanoinko minä tämän juuri ääneen?). Kuuden pisteen ottelu. Voitolla noustaan Saimaan Pallon kanssa tasoihin, tappiolla piste-ero kasvaa kuuteen pisteeseen. TPS on kerännyt viidestä viimeisestä ottelusta yhden pisteen. Nyt olisi aika ottaa kolme pistettä ja pedata hyvää lähtöasetelmaan lauantaille.

Ja hei, Tepsin voittokerroin on alle kolme! Siitä hyvästä sentit euroiksi rohkealla vedonlyönnillä.

SaiPalla on maalissa Joni HJ Puurula. Tarvitseeko vierasvoiton todennäköisyyden ja vedonlyöntikertoimen dramaattista laskua enempää perustella? Puurulasta ei koskaan tiedä kumman joukkueen puolella pelaa. Ainoastaan se on varmaa, ettei Puurula malta maalilla pysyä, vaan osallistuu rohkeasti kenttäpelaajien hippaleikkiin. Huikean Jampan pelityyliä kutsutaankin lisäarvoksi ja tunteeksi. Hän todellakin tarjoaa vastinetta pääsylippurahoille. Kaikin puolin viihdyttävä molke, näin vastustajan näkökulmasta katsottuna.

Luotan Puurulan tarjoavan voiton Tepsille. TPS:n teema tänään on muuten maalinteko tasakentällisin. Pelkillä ylivoimaosumilla ei pelejä voiteta. Yksi tasakentällisin, pari ylivoimalla ja Kuokkanen poimii marjat. Noin niin kuin teoriassa. Käytäntöä kuuntelen radiosta, jos radion ääreen joudan.

Ei kommentteja: