maanantaina, lokakuuta 22, 2007

Morrison on kuntoutunut

Verokikkailija Justin Morrison on toipunut pelikuntoon. Elokuussa Morrison ehti pelata puolitoista erää ennen loukkaantumistaan. Nyt mies nykäisee kaksi ottelua Tepsin paidassa. Sellainen conditioning stint ennen Göteborgiin siirtymistä.

Morrisonin loukkaantuminen oli tietenkin epäonnea niin pelaajan kuin seuran kannalta. Mutta aika heikolla hapella mennään, kun verokikkailija saa nyt hakea pelituntumaa kahden ottelun ajan. Teemu Ramstedt on varmaan iloinen saadessaan seurata kaksi ottelua penkiltä käsin. Penkin sijainnista ei ole vielä tietoa, voi sijaita vaihtoaitiossa tai katsomossa. On nimittäin kova kisa kumpi, Ramstedt vai Tommi Laine, saa istua viltissä pelivermeet päällä. Toinen (häviäjä?) pääsee katsomoon syömään popparia.

Minä antaisin Morrisonin luistella vain harjoituksissa, kunnes häipyy maasta. En usko, että miehen pelaaminen on hyväksi Tepsille. Sotkee vaan joukkuetta, antaisivat nuorten pelata. Halvemmaksi tulisi peluuttaa nuoria ja siitä voi saada jopa jotain takaisin tulevaisuudessa. Kasvaisivat korkoa.

Paitsi, jos Morrison tekee kunnon tehot ja lähes yksin ratkaisee ottelut. 6 sarjapistettä seuraavasta kahdesta ottelusta ja Morrisonille tehot 2+2. Silloin käännän takkini, ainakin osittain. Epäilen, ettei tarvitse rotsiin koskea...

(heikot kirjoittajat käyttävät kolme pistettä usein, se on helppo ratkaisu ilmaisun jäädessä putkeen kiinni)

Ei kommentteja: