sunnuntaina, tammikuuta 20, 2008

7

Minua vituttaa. Sarjakärkeä vastaan 7 sekuntia ennen loppua sössitään voitto. Otin paluumatkalla jokusen rauhoittavan ja silti tunkee vitutus läpi. Oli pakko tulla kotiin, kun ei vaan voinut näin kyrpiintyneenä jäädä ihmisten ilmoille.

Seitsemän sekuntia.

Analyysia tai jotain pukkaa, kun veri kiertää päässä. Seitsemän.

Seitsemän sekuntia.

Seitsemän.

Oli hieno peli, kunnes vieraat tasoittavat. Maalivahdeille risuja ja seitsemän sekuntia... No niin. Seitsemän sekuntia vaan puskee pintaan. Hyvää yötä. Mä lähden pururadalle. Tai otan kaapista lisää juotavaa.

Sen verran vielä, että hyvä peli jätkiltä sarjajohtajaa vastaan. Ei tarvinnut hävetä yhtään. Virheistä kerron joskus myöhemmin, nyt leka auki tai lenkkarit jalkaan. Seitsemän...

Ps. Seuraava joka sanoo seitsemän saa hikisestä sukasta suukapulan ja lentää kaaressa Itämereen. Satavarma. Sen verran vittumaista energiaa on edelleen kropassa.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Älä sure, Kärpät ehtii tehdä minuutissa 60 maalia :D

Anders kirjoitti...

En mä sure. Surua on jossain muualla kuin jääkiekossa. Mua vaan vituttaa tappio. Ja vain pelkkä tappio, koko tappio.

Jari Nikkola kirjoitti...

Olipahan draamaa ja rytinää kerrankin kaukalossa. Ja eittämättä katsomossakin. Sitä virheanalyysia odotamme innolla, ei nimittäin jäänyt ihan yhteen eikä kahteen kämmiin Tepsilläkään eilen nämä hommat. "Ryöstön" hetkelläkin asioita epäonnistuu siellä täällä oikein urakalla.