maanantaina, tammikuuta 07, 2008

Arttu palaa kaukaloon

Maailman tyhmimmän viikonpäivän positiivisin uutinen on Arttu Virtasen kuntoutuminen. Virtanen on kärsinyt ties kuinka kauan selkävaivoista.

Edelliset ottelut Virtanen pelasi elokuussa 2007. Selkä kesti parin harjoitusottelun verran. Sitä ennen Virtanen oli kaukalossa kaudella 2005-2006. Nyt selkä on pelikunnossa ja koputetaanpa puuta (omaa päätä) pari kertaa, josko selkävaivat olisivat historiaa.

Arttu tekee keskiviikkona paluun tosipeleihin. TuTon paidassa. TPS lainaa Artun tammikuuksi TuTolle. Sellainen conditioning stint. Tuleekohan vastalahjana joku Tepsiin TuTosta?

3 kommenttia:

Karhuherra kirjoitti...

Arttu on ainakin pidempään päässyt jo treenaamaan, ollut Ikan koulussa jo useamman viikon. Luistelukunto alkaa ainakin olla tikissä. Hän muuten meni TuToon omasta pyynnöstään, ei minkään seurojen välisen vaihto-ohjelman puitteissa, sikäli toisensuuntaiset lainat ovat epätodennäköisiä, vaikka Tepsille eittämättä apuja naapurista löytyisi.

Juttelin ennen joulua Artun kanssa ohimennen ja sivuttiin näitä selkävaivoja yleisemminkin. Tuli siinä puhetta eräästä Suomisestakin, jonka tämän syksyn vaivoista Arttu sanoi, että oireet ovat ihan samanlaisia kuin hänellä oli ensimmäisillä kerroilla. Pelien perusteella voisi helposti arvata, että Tumpilla on jatkuvia selkävaivoja, mutta valmentajan kryptiset puheet saavat epäilemään.

Anders kirjoitti...

Okei. Haetaan seurapositiivisuus sitten siitä, että TPS antoi luvan Artun lainapestille.

Minä toivon, että eräs Suominen tulee "normaaliin" pelikuntoon pikaisesti, oli vika missä vaan. Toki selkävaivojen kanssa palaa aikaa ja tupakkaa.

Asennepuolen mahdollisen vian korjaus taitaa olla ympäristösidonnaista. Mikä kyllä harmittaisi, Suomisessa on sitä jotain ja olisi perin tylsää nähdä hänen tekevän läpimurron liigan huipulle jossain muualla kuin Tepsissä.

Jari Nikkola kirjoitti...

http://www.mestis.fi/mestis/www/fi/ottelut/index.php?we_objectID=2831&type=lineup

Nelosketjussa näkyy Arttu Perkele starttavan tänään Mestis-pelinsä TuTon paidassa. Toivottavasti ruoto kestää koko tammikuun ja pelit SM-liigassa tulevat taas ajankohtaisiksi. Hieno tyyppi, jolle toivoisi kaikkea hyvää jatkossa.