keskiviikkona, tammikuuta 16, 2008

Rahalla saa...

ja HIFK:n matsiin pääsee. Brändillä on hintaa. Liki 40 euroa pitäisi maksaa huomisesta HIFK-TPS -ottelusta tai katsella vaijerin takaa. Ei hotsita 40 euroa jääkiekko-ottelusta maksaa eikä vaijerin takaa matsia katsella.

Viimeksi Nordenwhateverkadun a-katsomossa ollessani takanani istui jollain klubi-istuimella paikallinen superurpo. Vittuili enemmän parille Tepsiä kannattaneelle keski-ikäiselle naiselle kuin seurasi peliä. Uhkasi heittää ulos rouvat, kun kannattivat väärää joukkuetta.

Superurpoilun huipensi valitus kännykän puheajan loppumisesta. Ei pystynyt soittamaan ”muijalle”, että hakisi lisää viinaa. Ilmeisesti omat rahat olivat kiinni kausikortissa. Ikää miehellä oli 40 tai enemmän, vaikea sanoa tarkemmin. Käytös teinipojan, ulkonäkö retaleen. Onneksi häipyi toisen erän jälkeen narisemasta.

Niin, että mihin katsomoon tässä menee? 40 eurolla saattaa joutua em. retaleen läheisyyteen ja halvemmalla näkee heikommin. Taidanpa mennä halvemmille paikoille, en minä vieraasta brändistä noin paljon maksa.

Kaiken huipuksi kanssaääliö, HIFK:n kannattaja, ei matsiin tule lipun kovan hinnan takia. Hän valitsee kolmesta peräkkäisestä kotipelistä lauantaipelin. Eikä nuoret Tepsukat ole edes kiinnostavia. Mustia Kobriakin kaipaili. Ihme valittaja, ennen oli muka paremmin. No niin olikin, entäs sitten?

6 kommenttia:

Jari Nikkola kirjoitti...

Konsanaan ei pidä unohtaa, että Pikku-Leningra... anteeksi, Helsinki tai osat siitä ovat Suomen junteinta seutua. Ei niinkään alkuasukkaat (häviävä kansanosa) vaan sinne lypsyjakkaran päältä muuttaneet uusiotulokkaat ihonväriin katsomatta. Itä-Helsinki on selvä ykkönen mitä näihin asioihin tulee. Jokerrrrrit!

Niko kirjoitti...

http://www.iltalehti.fi/jaakiekko/200801167103873_jk.shtml

Jari Nikkola kirjoitti...

Toivottavasti kaikki osapuolet ymmärtävät antaa Akihitolle toipumisrauhan, mielellään maajoukkuetauon jälkeen paluu. Ei ole mitään mieltä uhrata tulevia kausia muutaman runkosarjapelin takia.

Niko kirjoitti...

Oot oikeassa.

Tänään tepsillä on jalkeilla aika synkkä kokoonpano:
http://www.sm-liiga.fi/ottelut/ennakkoraportti/34917.html

Laine sivussa "reisivamman takia".....kuka tietää onko oikeasti kyse reidestä vai ihan jostain muusta...?

Voisin sano että ei IFK tolla ryhmityksellä kaadu kotihallissaan, ei sitten millään.

Jari Nikkola kirjoitti...

Nordensomethingkadun matsit ovat aina oma lukunsa. Lopputulosta on vaikea ennakoida koska pelaajat syttyvät niihin peleihin aivan eri tavalla kuin muualla. Kerrankin saa ajella kaikkea mikä liikkuu ja yleisö vielä kannustaa siihen!

Laineella on varmaankin sama reisivamma, josta oli häikkää aiemminkin. Lisäksi SaiPa-pelissä oli pieniä (?) ongelmia myös. Sikäli poissaolo on kohtuullisen ymmärrettävä.

Tepsin ketjut sinänsä ovat huimat. Kolu ykkösessä! Oikeassa maailmassa vitjat ovat kuitenkin kaiketi vain erikoisessa järjestyksessä SM-liigalle ilmoitetut. Ja mikseivät olisi, viimeksikin tulos oli hyvä...

Anders kirjoitti...

Akilla on kovat halut pelata, mutta järki pitää olla kädessä. Ei todellakaan ole järkevää lähteä hajottamaan olkapäätä uudestaan liian aikaisella paluulla.

Keisaria tarvitaan kevään peleissä, jos musta hevonen vaikka ravaisi...