torstaina, tammikuuta 31, 2008

Kauden viimeiset siirrot

TPS teki jäätävät pelaajasiirrot siirtotakarajalla.

- laitahyökkääjä Arttu Virtanen pelaa loppukauden TuTossa.
- laitahyökkääjä Teemu Ramstedt pelaa loppukauden KooKoossa.
- keskushyökkääjä Aki Uusikartano siirtyy Ässistä Tepsiin
- puolustaja Tero Konttinen siirtyy Ässistä Tepsiin

Virtanen harmittaa, mutta näin se homma joskus etenee. Toivottavasti tulee takaisin.

Ramstedtin siirto ei hetkauta suuntaan tai toiseen minua. Ei ole paljon pelannut ja pelatessaan ei ole paljon esittänyt. Toivottavasti KooKoo maksaa edes osan liksasta. Eikä tarvitse tulla takaisin.

Uusikartano on liigajyrä ja terveenä ollessaan TPS:n tehokkain keskushyökkääjä. Kertoo paljon missä jamassa TPS on. Toivottavasti on pelikunnossa maajoukkuetauon jälkeen ja jatkosopparia sorvataan. Tietenkin, jos on rikki koko ajan, niin vähäisetkin rahat menevät hukkaan. Oletan, ettei voi olla kallis mies.

Konttinen ei osaa puolustaa. Kiekollinen peli on kuulemma parempaa. Jaahas. Samat sanat voi sanoa Lee Sweattista, paitsi Lee on laadukkaampi. Ainakin kiekon kanssa. Ensimmäinen ajatus Konttisen hankinnasta kuullessani oli ”sysipaska puolustamaan”. Mutta pakko tässä on luottaa TPS:n pelaajatarkkailuun. Kai ne jotain tietää ja valmennuksen ainakin pitäisi olla parempaa kuin Porissa.

Plussaa voi antaa siitä, että keskushyökkääjiä on nyt sopivasti. Jos AUK on pelikunnossa. Ennen Uusikartanon hankintaa TPS on peluuttanut Rauteeta ja Hurmetta alivoimalla. Jos eivät ole pystyneet syystä tai toisesta pelaamaan, niin mm. Teemu Laine on ollut keskushyökkääjän paikalla. Joo terve.

Puolustuksen osalta Konttinen varmasti läntätään ylivoimaa pelaamaan. Näin ainakin Antti Halonen pääsisi takaisin peruspakin rooliin ja Simon Backman putoaa mailapojaksi.

Teoriassa TPS vahvistui. Katsotaan miten kaukalossa käy.

Ei kommentteja: