lauantaina, tammikuuta 05, 2008

Voitto, kotivoitto, kolmen pisteen voitto

Tackar och bockar. 2-0 lopputulos sarjanelosta vastaan kelpaa. Hemmetti, etten päässyt paikalle. Naama on muikea joka tapauksessa. Kolmen pisteen voitto on aina kolmen pisteen voitto, tyylistä viis.

Kaksi miestä

- Allu ”Borat” Salak pelasi tänään ensimmäisen nollapelinsä SM-liigassa. Onnittelut ja iso käsi Boratille! Päälle vielä synttärionnittelut! 21 vuotta mittariin tänään. Voittomaalin tekijä Lee Sweatt tarjoaa Allulle bissen nollapelistä ja ehkäpä tarjoaa toisenkin synttäreiden kunniaksi. Mutta vasta huomisen pelin jälkeen.

- Teemu Laineen tehot 1+1. Aika epeli ja TPS-hyökkäyksen yksinäinen kärki.

Kommentit ottelusta, minun kuulemana

Risto Dufva

- Maalin peli. Tiukka vääntö kuten numeroista näkee. Eka erä oli selvästi tunnustelevaa molemmin puolin. Toisen erän alku oli erittäin toispuoleinen meille, loppua kohti parannettiin. Kolmas erä näytti, että peli on tulossa meille. Erittäin useita paikkoja oli.

- Kotijoukkue taisteli uhrautuvasti. Kyllä meillä enemmän maalintekopaikkoja oli. Vastustajan maalivahti oli loistava. Jos ei yhtään maalia tee, niin tappion todennäköisyys on suuri.

- 5-5 peli ihan hyvällä mallilla vieraspeliksi. Kaukalon koko on aina haaste täällä Turussa. Toisessa erässä päästiin sinuiksi kaukalon kanssa.


Hannu Virta

- Aivan fantastinen voitto. Illan teemana oli, että mitä me viestitetään tänään yleisölle? Laita itsesi likoon. Hyppää kiekkojen eteen... [ynnä muuta taisteluasennetta]

- Pieniä palasia saatiin kohdille. Ennen kaikkea meidän peli nopeutui. Valmennuksen piikkiin otetaan vähän tätä. Ennen joulua jouduttiin pelaamaan liian passiivisesti, kun kolmella kentällä pelattiin. Tänään oli sitten parempaa peliä.

- Allu pelasi aivan fantastisen pelin.

- Ennen kaikkea upea voitto.

KYLLÄ!

Ei kommentteja: