tiistaina, tammikuuta 15, 2008

Pakkovoitto

Kolme pistettä SaiPalta viidellä erikoistilannemaalilla. Neljä tehtyä ylivoimaalia ja yksi päästetty alivoimamaali. Aika hubaa. Luulisi Salakia harmittavan, kun ajassa 57.55 joutuu antautumaan ainoan kerran ja vielä oman joukkueen pelatessa ylivoimalla. Kiitti jätkät!

Lee Sweattia lainatakseni voitto on aina voitto. Sweattin mukaan lähes täydellinen peli ja Allun nollapelillä olisi ollut täydellinen.

Valmentajien lyhyet kommentit, lähes oikein kuultuna:

Heikki Mälkiä

- Me aloitettiin erittäin hyvin. 2-3 paikkaa meillä. Sitten tuli jäähyt. TPS teki kaksi maalia. Molemmissa oli purkupaikka, mutta hutiloitiin.

- Sen jälkeen ei päästy mukaan ollenkaan siihen omaan peliin. Hemmetin väkinäistä.

- Ollaan pelattu hyvin viime aikoina ja tämä oli kaukana siitä.

- Tuomaritkin tuherteli sitä omalta osaltaan. Aika yksisilmäistä.

- Taululta näkee lopputuloksen.

- Meidän ylivoimapeli ei ole toiminut aikoihin. Alkukaudesta vielä jotain saatiin aikaiseksi.

Mukavan rehellistä mielipidettä Mälliltä.


Hannu Virta

- Tärkeä peli. Joukkuepelissä oltiin edellä. [höpisi muutakin positiivista, ei jäänyt mieleen, meni niin nopeasti]

- Erien alut oli tahmeita. [mistä johtuu? viime peleissä hyvin tyypillistä Tepsille]

- Ensimmäinen erä oli hyvää Tepsiä. Kiekko liikkui, pelattiin aktiivisesti.

- Toisessa erässä taas tahmea alku ja kolmannen alussa tuli kolme jäähyä. Tehtiin neljä ylivoimamaalia ja päästettiinkin yksi ylivoimalla. [tästä puuttuu nyt jotain oleellista tai sitten ei]

- Ollaan tosi tyytyväisiä.

Katsojia oli paikalla 4089. Tulobudjetin vaje vaan kasvaa. Prkl. Muuten olen tyytyväinen, kun pakkovoiton kohdalla TPS otti pakkovoiton.

2 kommenttia:

Niko kirjoitti...

http://img137.imageshack.us/img137/404/tpsyleismrtcx4.jpg

Siinä sullekki linkki tepsin yleisökehitykseen, jonka tossa pyöräytin ajankulukseni. Tai yleisökatoon, ei tota kehitykseksi sovi kutsua.

Anders kirjoitti...

Käppyrät ovat ihanan havainnollistavia. Niin tuossakin kuvassa. Pidemmän aikavälin suunta on selvästi alaspäin. Pudotuspelien kohdalla huomaa vielä selkeämmin menestyksen merkityksen. Säälit eivät kiinnosta kuin elinkautisia. Hei SM-liiga, onko järkeä systeemissä?

Muutenhan tuosta voi tehdä johtopäätöksen, että menestys tuo tuhansia katsojia per ottelu lisää. Taaperrusta taasen seuraa kantajengi.

Ja sitten voi miettiä muitakin muutoksia kuin TPS:n menestys kaukalossa. Kilpailu vapaa-ajasta on kiristynyt ja valitettavasti TPS ei ole tilanteeseen reagoinut mitenkään. Irtolippulaiset tekevät mieluummin jotain muuta kuin hilaavat itsensä Viljasiiloon.