sunnuntaina, tammikuuta 06, 2008

Jokereita haastamaan

Jaahas. Se on taas sarjanelonen vastassa ja tällä kertaa TPS saa turpaan melkein satavarmasti. Ainakin jos uskomme kansallista veikkausyhtiötä. Jokereiden voittokerroin on 1,35. TPS:n voittokerroin on 5,55. Kannattaako ottelua edes pelata?

No, pelataan pois kun ohjelmaan on merkitty. Viikon päästä on seuraava joukkueiden kohtaaminen samassa paikassa. Sarjaohjelma on omituisesti tehty, en ymmärrä alkuunkaan tällaista aikataulua. Olisi edes viikonlopun tuplapelit perjantaisin ja lauantaisin. Voisi hakea pulssintasoittajaa reippaammallakin kädellä, jos siltä tuntuu.

Minä laittaisin roponi Tepsin vierasvoitolle, jos pelimies olisin. Kerroin on iso ja TPS ei mielestäni noin suuri altavastaaja ole. Kuntopuntarissa (6 viimeistä ottelua) joukkueiden ero on yksi piste. Jokerit on ennakkosuosikki, mutta pelasivat eilen Kuopiossa nihkeän pelin ja kauden ensimmäisessä kohtaamisessa voittivat Tepsin vasta
rangaistuslaukauskilpailun jälkeen.

Suuri ero joukkueiden välillä on sarjasijoitus unohtaen maalinteossa. Jokerit tekee selvästi enemmän maaleja. Puolustamisen suhteen TPS on itse asiassa hivenen parempi. Joten jälleen kerran on vähämaalinen ottelu toiveissa. Maali-iloittelussa TPS ei pärjää, kun maalinteko tyrehtyy viimeistään neljän maalin jälkeen. Kolmekin maalia vieraskaukalossa kärkijoukkuetta vastaan olisi hyvä ellei loistava suoritus.

Illan kokoonpanoa ei ole vielä ilmoitettu. Todennäköisesti se on sama kuin eilen, paitsi olisiko Lassi Kokkala tänään jo ottelun alusta alkaen nelosketjussa? Tai sitten Ramstedtille annetaan mahdollisuus näyttää taitojaan, joku voisi vaikka kiinnostua miehestä. Ja jos ei miehen peli kulje, niin Kokkala hyppää askiin toisessa erässä.

Pelaavaa maalivahtia ei ole vielä päätetty. Minä lähtisi riskillä ja antaisin Salakin jatkaa maalilla. Salakista nimittäin tulee kevään myötä TPS:n ykkösvahti.

Mitään järkevää en näköjään tänäänkään pysty kirjoittamaan. Ottelun menen katsomaan, kun ystävällinen henkilö antoi taas kerran ilmaislipun matsiin. Kiitokset hänelle. Harmi, ettei Tepsi pelaa useammin Ilmalassa.

1,35 – 4,65 – 5,55

1 kommentti:

Niko kirjoitti...

4. Kenttä

25 Makkonen, Jussi
15 Laine, Tommi
29 Kokkala, Lassi

36 Järvinen, Joonas
40 Urpo, Antti (h)

Hohoho! Ei näy Ramstainia.