lauantaina, tammikuuta 12, 2008

Helsingin herrat

Viikonlopun tuplassa TPS kohtaa kotona HIFK:n ja vieraissa Jokerit. Nykyisillä peliesityksillä TPS tarjoaa pääkaupunkilaisille kuutta pistettä. Joten ei muuta kuin korkki auki ja kohti Turkua. Ei tätä selvänä kestä. Muutenkin vähän ajatukset hakoteillä, joten pitää lainata entistä huippu-urheilijaa, nykyistä korpifilosofia:

- Nyt en ole juopotellut, mutta joskus olen ottanut viinaa ihan kunnolla. Yhtä tyhjän kanssa ottaa paria siideriä, joten iltakaljoittelu on jäänyt pois. Olen taiteilijapersoona ja tavallinen suomalainen. Jotkut pitävät tipattoman tammikuun, jotkut helmikuun ja jotkut eivät juo ollenkaan.

Piste olisi kiva yllätys. Takana olevat lähestyvät... Ja Alanen pois ykkösketjusta, shaatana.

2,40 – 4,00 – 2,10

4 kommenttia:

Niko kirjoitti...

http://www.sm-liiga.fi/ottelut/ennakkoraportti/34909.html

Mitä vittua täällä tapahtuu?!?! HOHHo! hajosin ihan täysin. Jos tä on joku hantan herättelykeino ni kyl täs kannattais hanttaa herätellä?!

Jari Nikkola kirjoitti...

Hantan kikat puri kolmen pinnan verran. Ovela veto laittaa ketjut väärinpäin ennakkotietoihin. Baxterin pelikirja heti sekaisin.

Turha väittää, että Laine ei syötä. Näitte varmaan mitä tapahtui matsin lopussa... :D

Anders kirjoitti...

Kyllähän Laine syöttää ihan kiitettävästi nykyään. Eilenkin taas nähtiin mitä epäitsekkäällä syötöllä saa aikaan... Laineen olisi pitänyt syöttää perseeseen tai päähän, niin sitten olisi kiekko mennyt maaliin. Nyt meni liian hienoksi ja avoimeksi. Onneksi peli ei ratkennut siihen.

Karmean kanuunan sain hienosta jääkiekko-ottelusta. Jos Tepsin voittaminen on minun vauhdista kiinni, niin täältä pesee ja linkoaa jatkossakin. Paitsi tänään ei pysty kuin kalpeana vapisemaan katsomossa.

Jari Nikkola kirjoitti...

Kolme pinnaa viikonlopusta saaliina. Hyvä suoritus ja pitää homman hengissä play off -karsintaa ajatellen. Tiistaina isot pelit kymppisijaa puolustettaessa jatkuvat. Saibu tulee päälle kuin eläin, ei tule olemaan helppoa taaskaan.