perjantaina, tammikuuta 25, 2008

Rautakangella läpi harmaan lukon

Keksin nenää työajalla kaivaessani (pääasiallinen työtehtäväni, btw) Tepsille voittosuunnitelman tämän illan peliin:

Tehkää maaleja. Päästäkää vähemmän maaleja kuin teette.

Tuosta tulee lopputulokseksi -1–0. Hmmm. Käytännössä Lukon pitäisi tehdä oma maali ja tulos olisi 0-1. Toinen mahdollisuus olisi pikainen sääntömuutos, jolla raumalaiset aloittavat yhden maalin tappiolla ottelun. Syy: Rauma.

No niin. Erillistä korvausta vastaan kirjoitan ohjeeni fläppitaululle. Eiköhän se siitä. 4-0 ei näillä ohjeilla ole lopputulos.

Haluaisin tietää miksi Lukko on niin vaikea vastus Tepsille? Lukko töpeksii milloin mitäkin joukkuetta vastaan ja TPS:n kohdalla ei horju milliäkään. Neljä ottelua, neljä voittoa, 12 pistettä Lukolle. Raumalla TPS ei ole tehnyt tällä kaudella vielä maaliakaan. Että ottaa kupoliin tuollainen tappioputki. Tänään voitto? Pliiiiiiis. Lupaan olla pyytämättä mitään muuta. Tänään.

TPS lähtee Lukkoa kaatamaan samalla kokoonpanolla kuin eilen. Mikkolan julkinen kuntopiiri jatkuu ykkösketjussa ja Berg on pykälän verran enemmän mukana pelissä. Jos vajaan vuorokauden palautumisaika riittää.

Minä haluaisin muuten nähdä Berg-Sweatt pakkiparin. Uskon Bergin tasapainottavan Sweattin peliä ja muutenkin Lee voisi ottaa vähän puolustuspään vinkkejä Akilta. Miten tiukassa tilanteessa valitaan paras ratkaisu eikä mitään pomppivaan kiekkoon yksi tuhannesta kertaa osuvaa riskillä ne pelimiehet vetää tumpelointia. Tai jotain.

Pistekin olisi kiva. Ja muutenkin sellaista peliä, että olisi jotain mahdollisuuksia voittoon. Ei ole mitenkään kivaa, että on pari keskikastin peikkoa (esim Lukko ja Ilves). Ne torppaavat pahimmassa tapauksessa kevätyllätyksen.

1,80 – 4,15 – 2,90

Ei kommentteja: