keskiviikkona, tammikuuta 02, 2008

Ottelua ei olisi tarvinnut pelata

No niinhän siinä kävi, että pisteautomaatti kävi antamassa pisteet Raumalla. En tiedä pelistä muuta kuin lopputuloksen, mutta eiköhän tuo tehtyjen maalien lukumäärä kerron kaiken oleellisen TPS:n pelin tasosta ja viime otteluista.

7 ottelua - 11 tehtyä maalia

Jalkapallossa kait riittäisi em. tulivoima. Jääkiekossa ei. Kiitos hei.


PERKELE.

ps. erikoismaininta vt. kapteeni Jesse Saariselle. Kaksi jäähyä kiinnipitämisestä ja kaksi ylivoimamaalia Lukolle. Jatkosopimusta vaan kehiin!

2 kommenttia:

Jari Nikkola kirjoitti...

Lauantaina haasteet jatkuvat. Riston JYP puolustaa hyvin ja on tulivoimainen hyökkäyksessä. Ei taaskaan tule olemaan helppoa.

Hienoa nähdä nosteessa oleva organisaatio Turussa Helmisineen ja Immosineen. Rööki-Anaa tietenkään uhontamatta.

Anders kirjoitti...

Jos tämä Palloseuran alakulo jatkuu, niin lauantaitakaan ei tapahdu. No, tätä tämä on kun kapealla materiaalilla pelaillaan. Tai perseillään, ihan miten vaan. Viikonlopun otteluista tulee… nolla viiva kuusi sarjapistettä. Painotus etummaisella lukemalla.

Minusta on vallan turhauttavaa antaa tasoitusta niin pelaajien määrässä kuin laadussa. Kilpaurheilusta kuitenkin on kyse ja Tepsi keulii EU-mopolla renkaat tyhjinä joukon hännillä. Olisi edes neljä täyttä ketjua ja jotain muuta kuin Backman – Saarinen kolmosparissa.